Svenska

Hinrik Sigurdsson ridinstruktör och mental rådgivare

Hej och varmt välkomna till min nya hemsida.

Jag har under många års tid varit verksam i Sverige och kommer att lägga upp information om min verksamhet på den här delen av sidan.

Tjänster hos oss:

Ridundervisning

Mental coachning

Föreläsningar

Hinni har under 20 års tid arbetat som ridinstruktör för ryttare på alla nivåer. Han har varit framgångsrik tävlingsryttare och deldagit i många mästerskap för Islandshästar.

På senare år har verksamheten inriktats en del på mental rådgivning, föreläsningar, kurser och privat samtal vid sidan om ridundervisningen.

Hinni har sista åren etablerat sig som mycket anlitad föreläsare inom idrott och arbetslivet.

Hinni håller clinic i Sverige
  • Målsättning
  • Prestationsångest/ stress vid tävlingsmoment?
  • Når du inte fram din bästa förmåga när det gäller?
  • Rädsla
  • Behöver du hjälp/bollplank vid planering av träning/tävling?
  • Vill du jobba med självförtroende?
  • Vill du diskutera träning, ridning eller dina värderingar som hästmänniska?
  • Behöver du en “second opinion” eller en ny synvinkel på något problem i ridningen?

Det är otroligt hur mycket man kan åstadkomma i att bli en bättre ryttare även om hästen inte finnst någonstans i närheten, och jag vill påstå att största delen av arbetet bakom att bli en skicklig ryttare pågår i ens tankar hellre än i sadeln alla gånger.
Hinni erbjuder i sina tjänster samtal för ryttare där han ger råd och feedback i ridning och ryttarutbildning. Om du behöver råd, stöd eller helt enkelt bara diskutera din ridning och bolla idéer är detta ett perfekt forum för just det.

Att sitta och prata i lugn och ro är förhållanden där man kan dyka djupare i de saker som behövs utan att vara ute på ridbanan med hästen och kanske även flera ryttare, och därför ofta lättare att planera träningen med de sakerna i åtanke som man brottas med för tillfället.

Oavsett om det handlar om att träna sin mentala styrka, öka teknisk förmåga som ryttare, kommunikation med hästen eller den faktiska träningen jobbar vi tillsammans med att eleven får praktiska verktyg och övningar att använda i sin ridning, och inte minst inspiration och motivation.

Varje samtal är 50 minuter, och går via Skype länk.
Full sekretess utlovas vid alla samtal.

%d bloggers like this: